Pershendetje
Ne muajin korrik i kemi raportuar treguesit online ne Akep dhe mund ti gjeni edhe ne faqen tone ne kete link http://www.m-net.al/treguesit-e-cilesise/.
Gjithe te mirat
Edmond Isaku

Klikoni ketu per ta downloduar PDF 

Ose mund ta shikoni me poshte :

Treguesit-Internet-2022-1