Profesionalizem

M-Net ju ofron sherbimin me te mire te internetit me cmimet me te lira.

100 % Uptime i garantuar.

Interneti juaj do jete i shpejte dhe i sigurte per te naviguar cdo moment pa asnje shkeputje

Garanci

Ofrojme linjen e internetit me te mire per cdo lloj biznesi dhe familje

Support cdo moment.

Na kontaktoni cdo moment dhe zgjidhini nje nga paketat tona.

Cilesi maksimale

Nuk keni pse shqetesoheni me per linjen e internetit. M-net eshte ketu per ju.

Eksperienca jone

Ne kemi vite qe ofrojme sherbime e internetit dhe kemi shume klient kudo.

M-Net eshte nje kompani qe eshte aktive prej vitesh dhe ofron sherbimet e internetit per cdo familje ose biznes qe kerkon me te miren per vete.
Ofrojme cilesi dhe profesionalizem per te gjithe dhe support cdo moment ndaj klienteve tane. Na kontaktoni per te marre menjehere sherbimin me te mire te internetit.

1 Mbps download/ 1 Mbps upload

Lek1000Mujore

2 Mbps download/ 2 Mbps upload

Lek1200Mujore

3 Mbps download/ 3 Mbps upload

Lek1400Mujore