slider-z2Mariuxho shpk ofron prej vitesh eksperience me te mire ne te gjithe qytetin e Bulqizes. Duke ndihmuar komunitetin me sherbimet tona dhe duke qene cdo dite prane qytetareve shoqeria jone ofroi ne treg dhe sherbimet e internetit per te gjithe ata qe duan internet pa shkeputje ne shtepite, zyrat, bizneset e tyre.

Te orientuar drejt eksperiences me te mire te mundshme kompania M-Net ofron prej disa kohesh linje interneti me opsione per te gjithe xhepat. Nuk ka rendesi buxheti juaj tek ne do te gjeni gjithe cmimet me te mira dhe sherbimet me te mira per sa i perket internetit dhe linjes se internetit.

Na telefononi tani dhe menjehere stafi yne do te jete ne gatishmeri per ju per t’ju ofruar nje sere sherbimesh per te pasur dhe nje ju linje interneti te dedikuar ne familjen ose biznesin tuaj.